Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Gereedschap (4)Keramische tegels (19)Mozaiëk (0)Natuursteen (18)Onderhoud (1)Sanitair (0)Steenstrips (0)Tegelplinten (1)Terrastegels (2)Vloertegels (49)Vloerverwarming (1)Wandtegels (20)


Vloertegels - Tegelhandel

Wilt u uw vloer een nieuwe look geven? Hieronder vindt u een overzicht aan advertenties door aan- en afnemers van vloertegels. Wilt u zelf adverteren? Dan kunt u zich gratis aanmelden en direct beginnen.


Welke vloertegels passen bij u?

Er zijn een heel aantal factoren die meetellen in het kiezen van de juiste tegel voor uw interieur. Afhankelijk van uw budget en uw oog op duurzaamheid wilt u de beste materiaalkeuze maken. De prijs van een vloertegel is meestal de doorslaggevende factor in het totaalplaatje. Ze worden per vierkante meter verkocht en zonder meubilair is uw huis toch een stuk groter dan u aanvankelijk zou denken. Dit tikt behoorlijk aan in de uiteindelijke prijs. Keramische tegels zijn meestal de goedkoopste optie en hebben ook veel gemak in het onderhoud.


Onderhoud van uw tegelvloer

Wanneer u kiest voor een natuurstenen vloertegel dan heeft dat bepaalde gevolgen voor de mate van onderhoud. Ze zijn enorm duurzaam en ontzettend stevig, maar zonder behandeling vlekken ze bijzonder snel. Zorg daarom dat uw natuurstenen tegels voorzien zijn van een waterdichte behandeling. Bij gladde tegels die egaal van kleur zijn zie je ook vrijwel meteen vuil. Uw woonsituatie kan uw keuze ook beïnvloeden. Als u kinderen of huisdieren heeft is het bijvoorbeeld lastig om glad marmer te blijven poetsen. Kortom: neem alle elementen mee in uw overweging bij een tegelkeuze.


Grote of kleine vloertegels?

De grootte van de ruimte heeft ook invloed op hoe de tegels gaan staan. Een kleine ruimte lijkt een stuk groter wanneer je grote tegels gebruikt. Maar wanneer je het andersom probeert door in een grote ruimte kleine tegels te leggen werkt het averechts. Zo lijkt een ruimte heel druk in een chaos van lijnen en tegels. Wanneer u ergens tegels heeft gezien probeer het voor te stellen in de grootte van de ruimte die u voor ogen heeft. Anders kan het resultaat nog eens vies tegenvallen als u uw nieuwe tegels binnen heeft gehaald.