Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Gereedschap (4)Keramische tegels (19)Mozaiëk (0)Natuursteen (17)Onderhoud (1)Sanitair (0)Steenstrips (0)Tegelplinten (1)Terrastegels (2)Vloertegels (49)Vloerverwarming (1)Wandtegels (20)


STEENgoedzo in Zeeland NU Heel Veel Goedkope partijen tegels

TegelHandelaren.nl
TegelHandelaren.nlTegelHandelaren.nl

Omschrijving

STEENgoedzo in Zeeland NU Heel Veel Goedkope partijen tegels

Tegel OUTLET van STEENgoedzo

Wij bieden eenmalige partijen en pallet verkoop van vloertegels en wandtegels. We kunnen u de laagste prijzen bieden door groot in te kopen rechtstreeks bij de fabriek. We kopen einde productie partijen op varierend van 400 tot 2000 m2 per soort. Deze eenmalige partijen kopen we super scherp in. En daar kunt u van profiteren. Maar op=op geldt voor elke aanbieding in de Outlet, dus sla uw slag.

Tegel outlet

Tegel outlet, partijen, restanten en pallet-aanbiedingen

De tegel outlet is de plaats op onze site voor restanten, partijen en pallet aanbiedingen. Eenmalige aanbiedingen waar bijbestellen niet mogelijk is. Door ons inkoop beleid hebben we ALTIJD super scherp geprijsde tegels in het pakket. Omdat partijen eenmalig zijn wisselt de collectie continue. Blijf op de hoogte en melt u aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws. U vindt op de site alle informatie en ook in de nieuwsbrief wordt u geinformeerd over de nieuwste vloertegels, wandtegels, terrastegels en tuintegels tegen de absoluut laagste prijzen van Nederland en België.

Tegel outlet per partij of pallet

Er wordt in de outlet aangeboden restanten, dit zijn vrij kleine partijen die over zijn. Maar ook worden ze bewust aangeboden per pallet omdat een volle pallet super goed is ingepakt met spanbandjes en plastic hoes. Zodra je een pallet openmaakt is het verband eruit. Dit geeft veel handwerk, het is zwaar en kostbaar. Daarnaast is er dan ook kans op breuk en kleine restjes.

Ook partijen van enige omvang vindt u regelmatig in onze outlet, varierend van 50 tot 400 m2 per hele partij die dan worden aangeboden voor een absolute bodemprijs. Maar dan is het wel de bedoeling dat u de hele partij zoals aangegeven afneemt. Zowel in vloertegels, wandtegels, terrastegels en tuintegels bieden wij regelmatig van deze partijen. De korting wordt bij elk product in procenten aangegeven. Dit is de korting die u krijgt ten opzichte van de winkelprijs. Dit kan oplopen tot een korting van 80% bij partijen. U vindt het nergens goedkoper.

Waarom zijn onze outlet prijzen zo laag?

Door enorme hoeveelheden tegelijk af te nemen bij fabrieken en producenten, vaak vele duizenden vierkante meters, kunnen we u de allerbeste prijs geven voor alle tegels die worden aangeboden in de Outlet van STEENgoedzo. We hebben soms ook restanten. Die kleine partijtjes kunt u kopen voor echt belachelijk lage prijzen. Past het u dan heeft u voor een prikkie mooie tegels. Altijd is de kwaliteit goed. In sommige gevallen is de kleur of adering wat variërend, bijvoorbeeld bij marmer. Dit wordt altijd duidelijk omschreven en op de foto's uit de partij kunt u het ook prima zien wat er wordt bedoeld. U koopt nooit beschadigde partijen of inferieure kwaliteiten. Uiteraard geldt voor elke partij altijd Op = Op, we krijgen pallets binnen en dat omvat de gehele partij. Bijbestellen gaat niet en bent u te laat met bestellen dan kunnen we helaas niets voor u doen.

Tegel outlet, partijen tegels op pallet

Directe levering vanuit Tegel Outlet

Uit voorraad binnen 3 – 5 dagen bij u afgeleverd in heel Europa voor een vast tarief per land. Altijd retourrecht dus ook retourrecht van een partij. Nabestellingen zijn absoluut NIET mogelijk wanneer tegels zijn uitverkocht.

De laagste prijzen van Nederland en Belgie via onze Tegel Outlet

Steengoedzo is de goedkoopste tegelhandel in Nederland. Via de outlet gaat het om kanniewaarzijn bodemprijzen. Vaak nog tientallen procenten goedkoper dan de al zeer lage actie-prijzen van Steengoedzo.


Meer advertenties van deze verkoper