Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Gereedschap (4)Keramische tegels (19)Mozaiëk (0)Natuursteen (17)Onderhoud (1)Sanitair (0)Steenstrips (0)Tegelplinten (1)Terrastegels (2)Vloertegels (49)Vloerverwarming (1)Wandtegels (20)


Steenstrips - Tegelhandel

Met gemak uw muren bekleden of een accent aanbrengen? Op deze pagina kunt u een overzicht aan advertenties terugvinden aan kopers en verkopers van steenstrips. Door aan te melden kunt u kosteloos in contact komen of zelf adverteren.


Er zijn helaas nog geen advertenties aanwezig in de categorie Steenstrips. Wilt u advertenties plaatsen in deze categorie? Registreer en plaats uw advertenties gratis in de categorie Steenstrips.


Nieuwe advertenties


De mogelijkheden van steenstrips

Bij het maken van steenstrips gaat de producent uit van breed scala aan kwaliteit en de wensen van de klant. Ze zijn relatief goedkoper te produceren dan regulier tegelwerk en de behandeling hiervan. Ze variëren daarom enorm van kwaliteit en worden soms gemaakt van hoogwaardig gebruikt steen. Deze zijn gezaagd en samengevoegd om nieuw leven te geven aan restafval van ander tegelwerk. U kunt steenstrips voor zowel binnen als buiten gebruiken afhankelijk van de soort en de vochtafstotende kwaliteiten.


Gemakkelijk uw interieur verrijken

Tegenwoordig komen meer mensen er achter dat steenstrips een elegante en snelle oplossing kunnen vormen voor hun verbouwingswensen. Ze zijn heel eenvoudig aan te brengen en komen in hele diverse uitvoeringen. Zowel in natuursteen, kunststeen, keramisch als traditioneel baksteen zijn ze te vinden. Steenstrips komen voor in een enorm scala aan groottes en uitvoeringen zodat u eenvoudig een hele wand of een klein muurtje kunt voorzien van een nieuwe look.


Steenstrips voor buiten en binnen

Steenstrips rond uw open haard of om uw hele badkamer te bedekken? Het is allemaal mogelijk wanneer u de juiste soort voor de taak kiest. De meeste steenstrips worden gemaakt van gesedimenteerde klei die onder hoge druk tot steen wordt gemaakt. Door het gebruiken van gelaagde steensoorten laten deze geen water door en hebben een natuurlijke, warme uitstraling. Wanneer u er voor kiest om steenstrips buiten te verwerken moet u op ongeveer dezelfde dingen letten. De ondergrond moet goed schoon en egaal zijn en voorzien zijn van genoeg draagkracht. Het juiste montagemateriaal en wat voor type het beste tegen de elementen beschermd is kunt u zich over laten informeren.