Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Gereedschap (4)Keramische tegels (19)Mozaiëk (0)Natuursteen (17)Onderhoud (1)Sanitair (0)Steenstrips (0)Tegelplinten (1)Terrastegels (2)Vloertegels (49)Vloerverwarming (1)Wandtegels (20)


Sanitair - Tegelhandel

Op zoek naar sanitaire goederen? Voor zowel prachtig tegelwerk als overig sanitair bent u op de juiste plaats! Hieronder vindt u een overzicht aan advertenties van verschillende tegelwerken en toebehoren.


Er zijn helaas nog geen advertenties aanwezig in de categorie Sanitair. Wilt u advertenties plaatsen in deze categorie? Registreer en plaats uw advertenties gratis in de categorie Sanitair.


Nieuwe advertenties


Zelf uw badkamer betegelen?

Heeft u liever zelf de touwtjes in handen? Met wat leeswerk en oefening kunt u zelf uw badkamer tegelen. Een goede voorbereiding is heel belangrijk. Meet eerst de hele oppervlakte(s) die u wilt betegelen en tel deze bij elkaar op. Haal minstens 10% meer oppervlakte aan tegels dan u nodig hebt, want bij het snijden willen ze wel eens scheuren of breken. Op de verpakking van een partij tegels kunt u de pakinhoud vinden. Deze beslaan meestal rond een vierkante meter en zo kunt u zelf uitrekenen hoeveel pakken u nodig heeft.


Tegels kiezen voor sanitair

Tegels voor sanitair hebben bepaalde unieke kwaliteiten. Wat u ook zoekt er zijn tegels te vinden voor uw badkamer in de kleur en uitvoering die bij u past. Er zijn wel een paar dingen om op te letten. Tegels speciaal voor vochtige omgevingen hebben van zichzelf een hoge slipweerstand. De oppervlakteruwheid samen met de vuil- en slijtageweerstand bepalen en het formaat van de tegel bepalen hoe hoog deze is. De slipweerstand met schoeisel wordt aangegeven met de letter R plus een cijfer tussen de 9 en 13. Hoe hoger de waarde achter de letter hoe kleiner de kans is op slippen. Voor het lopen op blote voeten is er de NEN-EN normering. Deze laat zich zien in A, B of C. Keramische tegels met een B of een C zijn prima te gebruiken als badkamervloer.


Tegels en sanitair kopen en verkopen

Via deze rubriek kunt u kosteloos en gemakkelijk in contact komen met de andere adverteerders. Dit doet u door een account aan te maken op deze pagina. Wilt u zelf sanitair of tegelwerk aanbieden? Dan kunt u zich ook gratis aanmelden om snel uw waren te adverteren. Deze website fungeert als een online marktplaats voor tegels in allerlei uitvoeringen en voor verschillende doeleinden. Zo kunt u snel door met uw klus of uw overige partijen tegels kwijt.