Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Gereedschap (4)Keramische tegels (19)Mozaiëk (0)Natuursteen (18)Onderhoud (1)Sanitair (0)Steenstrips (0)Tegelplinten (1)Terrastegels (2)Vloertegels (49)Vloerverwarming (1)Wandtegels (20)


Keramische tegels - Tegelhandel

Bent u op zoek naar keramische tegels? Via deze rubriek kunt u een overzicht aan advertenties vinden waar keramische tegels en benodigdheden aangeboden worden. U kunt gemakkelijk in contact komen of zelf adverteren door aan te melden.


Keramische tegels kopen en verkopen

Deze hardgebakken tegels hebben een uitstraling van natuursteen, maar zonder dat het enorme prijskaartje. Verder hebben ze meer praktische kenmerken dan natuurlijk steen door hun krasbestendigheid en hogere bewerkelijkheid. Via onze website treft u meerdere verkooppunten en handelaren van keramische tegels. Zo kunt u gemakkelijk op zoek naar uw nieuwe keramische vloer. Wij vormen het online platform dat koper en verkoper gratis in contact kan brengen.


Voordelen van keramische tegels

Keramische tegels brengen een aantal unieke eigenschappen en voordelen voor de gebruiker met zich mee. Vaak zijn keramische tegels voorzien van een ruwer oppervlak wat fungeert als een antislip laag voor uw voeten of schoeisel. Het kan prima in de buitenlucht of padkamer liggen aangezien ze nauwelijks vocht op nemen en dus zijn ze makkelijk schoon te maken. Het materiaal heeft een hoge dichtheid dus de tegels zijn ook ontzettend stevig en trekken niet snel krom. Dit heeft ook als gevolg dat ze bijzonder krasbestendig zijn en jarenlang met weinig onderhoud zo goed als nieuw ogen.


Buiten en binnen te gebruiken

Keramische tegels zijn voor zowel binnen- als buitengebruik prima geschikt. Ideaal als u vanuit uw serre naar een patio wilt betegelen in eenzelfde stijl. Zowel binnen als in uw tuin, dakterras als balkon staan keramische tegels prachtig en is er altijd wel een te vinden in de kleur die u voor ogen heeft. Door het langer of korter bakken van de tegels kunnen er meer intense kleuren vormen en behouden door wind en regen ook hun kleur goed.