Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Gereedschap (4)Keramische tegels (19)MozaiŽk (0)Natuursteen (17)Onderhoud (1)Sanitair (0)Steenstrips (0)Tegelplinten (1)Terrastegels (2)Vloertegels (49)Vloerverwarming (1)Wandtegels (20)


Tegelplinten - Tegelhandel

Bent u op zoek naar tegelplinten? Hieronder volgt een overzicht aan tegelplinten van aanbieders op deze online marktplaats voor tegels. Heeft u zelf tegelplinten om aan te bieden? Door aan te melden kunt u kosteloos reageren en zelf adverteren.


De passende afwerking voor uw tegelvloer

Wanneer u uw tegelvloer tot in de puntjes af wilt werken kan een tegelplint veel voor u doen. Zo werkt u uw mooie nieuwe vloer keurig af. Een plint zorgt er ook voor dat uw muren goed beschermd blijven tegen het krassen en stoten van meubilair en anderzijds tegen uw muren. Tegelplinten plaatsen is net als de vloer zelf echt maatwerk dus reken van te voren goed uit hoeveel u nodig heeft zodat u zeker weet dat de partij die u voor ogen heeft genoeg is. Een tegelplint is meestal rond de zeven centimeter hoog en wordt aan de bovenzijde afgerond voor een strakke afwerking.


Altijd een passende plint te vinden!

Afhankelijk van uw vloer zoekt u een complementaire plint die het geheel stijlvol af kan maken. Op deze pagina vindt u plinten van hardsteen, leisteen, travertin, marmer, natuursteen en meer. U kunt kiezen voor een soepele overgang vanuit uw vloer naar uw muur door eenzelfde soort tegel te kiezen. Als u een gewaagde kant op wilt met uw interieur en niet bang bent om accenten aan te brengen dan kunt u gaan voor een geheel afwijkende kleur of materiaalsoort. Heeft u door secuur te werken te veel tegels over? Of gewoon te veel besteld? Dan kunt u deze ook gebruiken als plinten door ze te laten snijden in gelijkwaardige strips.


Listelloís en sierplinten

Plinten zijn niet alleen om vloertegels af te werken maar kunnen ook fungeren als een decoratief element in uw huis. Een tegelwand kan afhankelijk van de steensoort wat kaal aanvoelen, maar door een listello of sierplint kun je variatie aanbrengen. Ook deze komen voor in vele verschillende materialen en komen zelfs voor met ingelegde patronen. Voor zowel een klassiek als industrieel interieur zijn er sierplinten van glas, keramiek, natuursteen of marmer te vinden voorzien van prachtige patronen.