Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Gereedschap (4)Keramische tegels (19)MozaiŽk (0)Natuursteen (17)Onderhoud (1)Sanitair (0)Steenstrips (0)Tegelplinten (1)Terrastegels (2)Vloertegels (49)Vloerverwarming (1)Wandtegels (20)


Terrastegels - Tegelhandel

Bent u op zoek naar nieuwe terrastegels? Vind snel via deze online marktplaats voor tegels de juiste voor uw project. Door aan te melden kunt u gratis zelf adverteren en reageren op advertenties.


Terrastegels vinden bij uw terras

Op deze pagina kunt u de tegels vinden die perfect aansluiten bij uw tuin of thuis. Denk goed na waar u uw terras voor gaat gebruiken en het totale sfeerbeeld voor uw tuin. Terrastegels voorzien van een kleurrijk werkje of patroon zullen helemaal uit de toon vallen bij de betonnen plantenbakken en de strakke perken. Denk ook na over de combinatie van zitmeubelen en de terrastegels. De afmeting van de tegel kan ook heel veel doen. Afhankelijk van de grootte van uw tuin kunt u kiezen voor de grotere of kleinere tuinen. Met kleiner formaat tegels kunt u ook meer spelen met patronen om een speels effect mee te geven.


Kiezen tussen keramiek en natuursteen

De meeste terrastegels worden gemaakt van natuursteen of keramiek. De keuze is afhankelijk van persoonlijke voorkeur of de stijl van de rest van uw tuin. Gemak kan ook een rol spelen aangezien keramiek een stuk minder onderhoud vereist en gemakkelijker schoon worden. Ze zijn krasvast, kleurvast en hebben geen groeven waar vorst of vuil in kan trekken. Voor natuursteen kiest men meestal vrijwel altijd voor de sferische uitstraling die het geeft. Het leent zich ook beter om voor zowel binnen als buiten dezelfde tegels te gebruiken zodat er een mooi geheel ontstaat.


Terrasdragers als verhogingsoplossing

Terrasdragers zijn kleine plastieken dragers die in grote hoeveelheden geplaatst worden als ondergrond. Ze zijn goed tegen de weersomstandigheden beschermt en kunnen samen een enorme hoeveelheid gewicht dragen. Deze tegeldragers zijn in hoogte verstelbaar en kunnen met of zonder een grondplaat een terras hoger boven de grond plaatsbaar maken. Zo kan een terras afhankelijk van uw wensen tot wel een meter hoger worden geplaatst en hoeft u voor de aanleg van een terras geen verhoging te bouwen.