Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Gereedschap (4)Keramische tegels (19)Mozaiëk (0)Natuursteen (18)Onderhoud (1)Sanitair (0)Steenstrips (0)Tegelplinten (1)Terrastegels (2)Vloertegels (49)Vloerverwarming (1)Wandtegels (20)


Wandtegels - Tegelhandel

Wandtegels in alle kleuren en uitvoeringen. Hieronder vindt u de advertentie met de perfecte wandtegel voor uw project. U kunt gratis reageren of zelf uw wandtegels aanbieden door aan te melden.


De look voor uw ruimte vinden

Wandtegels komen in allerlei uitvoeringen en materialen voor. De meest gekozen variant blijft de (bijna) witte, want deze zijn neutraal en fris van uitstraling. Voor de meer avontuurlijke onder ons zijn er ook ontzettend diverse patronen en mozaïek tegels te vinden. U hoeft het niet te houden bij de meer conventionele tegels, maar voor strakke moderne contrasten gaan. Een licht hout en donkere betonnen tegels kunnen elkaar perfect aanvullen voor een contemporaine look. Schroom ook niet weg voor de variatie in tegel of door ze in bepaalde patronen te plaatsen. Wat u ook besluit, wij hopen via TegelHandelaren.nl te kunnen helpen in uw zoektocht.


Gemakkelijk in onderhoud en duurzaam

Wandtegels worden meestal geplaatst in keukens en badkamers omdat ze reinigbare ondergrond vormen die geen stof op zich dragen. De ene tegel is gemakkelijker schoon te maken dan de andere dus let hier op. Keramiek laat zich een stuk makkelijker schoon krijgen dan natuursteen dat ook weer behandeld moet worden. U kunt er in ieder geval vanuit gaan dat uw betegelde wand langdurig goed zal blijven. Met een beetje liefde en regelmatig poetsen zullen ze niet slijten of krom trekken. Zo behouden ze hun glans voor een enorm lange tijd. Wanneer u de tegels zat bent kunt u ze ook gemakkelijk verwijderen of er zelfs overheen tegelen mits de ondergrond schoon is.


Wandtegels van alle materialen

Keramiek en natuursteen zijn de twee voornaamste materialen in de wereld van tegels en hebben op zichzelf weer voor- en nadelen. Natuursteen is altijd uniek in voorkomen door het maakproces en zijn ontzettend duurzaam, maar keramiek is veel goedkoper en het kan meer aangetast worden door het meer glans of textuur te geven. Tegenwoordig zijn er veel technieken om materialen te bewerken en voor tegels is dit geen uitzondering. Naast de bekende opties van natuursteen en keramiek wordt er tegenwoordig veel gebruik gemaakt van metalen en glas in tegelvorm. Er zijn zelfs tegels van keramiek te maken die de zogeheten look-a-like tegel naam dragen. Deze kunnen hout, beton, natuursteen, metaal of glas nabootsen in hun glans en patroon.